Nasze oliwki i inne produkty przygotowujemy ze starannością i w niewielkich ilościach, zawsze stosując najwyższej jakości oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia (extra virgin) oraz świeże zioła, dzięki czemu jesteśmy szczęśliwi, mogąc zaprezentować produkty, które charakteryzują się wysoką jakością i wyśmienitym smakiem.
W naszej ofercie znajdziecie między innymi:
Chalkidiki w czosnku i tymianku
Tsakistes w chili, czosnku i kolendrze
Volos w czosnku i natce pietruszki
Pique w rozmarynie, natce pietruszki i suszonych ziołach prowansalskich
Iberico ze skórką pomarańczową i rozmarynem
Kalamata
Pillion
Pique marynowane w soli morskiej
Picholines marynowane z koprem włoskim nadziewane migdałem, ząbkami czosnku, skórką z cytryny, słodką papryką lub ostrą papryką piri-piri
klasyczny z tahini
paprykowo-pomidorowy z harissą
pietruszkowo-bazyliowy z orzechami nerkowca
bazyliowe z orzechami pinii
pomidorowe z orzechami nerkowca
paprykowe z orzechami włoskimi
buraczkowe z orzechami pistacjowymi
z bazylią, szczypiorkiem i czosnkiem
z brandy, miodem i orzechami włoskimi
z zielonych oliwek z kaparami
z zielonych oliwek z pomidorami suszonymi
z czarnych oliwek z anchois, brandy i jalapeno
z papryką, oliwkami i natką pietruszki
z buraczkami, figami i pestkami dyni
z fasoli półksiężycowatej i z papryką lombardi
z ciecierzycy – delikatnie pikantna
z zielonej ostrej papryki z miętą i kolendrą
z czerwonej ostrej papryki
Przygotowujemy również wiele innych, sezonowych produktów (np. pesto z czosnku niedźwiedziego w kwietniu/maju lub pesto dyniowe w okresie jesiennym). Na naszych stoiskach dostępna jest również oliwa extra virgin z wielu krajów, w tym z Grecji, Portugalii czy Hiszpanii, suszona werbena cytrynowa oraz rybki w puszcze: makrela, tuńczyk czy sardynki w ekologicznej oliwie extra virgin.